Ja tietokone jatkaa vain lomailuaan luonani! Olin oikeastaan jo unohtanut kuinka ihanaa (ja kamalaa) on omistaa tietokone. Viime päivinä ei ole tarvinnut rynnätä jokaisen vastaan tulevan tietokoneen luo maaninen kiilto silmissä. Aika vapauttavaa. Toisaalta olen sitten tehnyt kaikkea ei-tietokoneellista vähemmän. Laitoin sentään tänään Samosa-nyyttejä (nimi saattoi tulla oikein), se oli aika jännittävää. En ole ikinä ennen friteerannut muuta kuin munkkeja. Toisaalta nyt sitten kyllä haisenkin ihan munkille. Yäk.

Tirpallakin oli tänään jännittävä päivä. Hää oli leikkauksessa poistattamassa hampaita. Onneksi se nyt alkaa olla jo normaali, jos pentu on hieman vähä-älyinen normaalistikin niin se toden totta muuttuu entistä vähä-älyisemmäksi toipuessaan nukutuksesta. Vaan nyt sillä sentään on normaali määrä hampaita suussa.

Perjantaista on tulossa niin huippukiva päivä, että suorastaan pelottaa. Kaikki rakkaat on tulossa tänne ja muutama ekstraihminen, jotka myöskin tekevät iloiseksi. Oikeastaan ennakkoon kaikki vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta ja kohta varmaan jotain kamalaa tapahtuu. Oksennustauti oli kyllä vasta jouluna, ettei se sekään kai voi tulla. Hyvillä vesillä luulisin seilaavani siis. En tiedä missä seilataan sitten maanantaina kun luultavasti saadaan nyt viimeistään se häätö, tätä asuntoa ei todellakaan ole tarkoitettu yli kymmenelle ihmiselle. MUTTA tärkeintähän on hyvät bileet ja ne nyt ainakin on tulossa. Vatsassa kuplituttaa jo nyt.