Tuntuu vähän siltä, että kesä olisi ohi. Rokit on rokattu, tukikohtana on taas Kemijärvi pari viikkoa. Täällä on pirun kylmä, sääsket on kyllä vissiin vähentyneet. Qstock oli ehkä vielä Ruissiakin kivempi. Jos naurun määrässä mitatataan niin ehdottomasti. Japun kanssa nyt yleensäkin nauretaan ihan helvetisti, mutta viikonlopun hepulointi ylitti jo kaikki aikaisemmat hepuloinnit. Perjantaina oltiin Nelkussa ja en ymmärrä, miten ylipäätänsä päästiin sinne sisään sillä humalan asteella. Aloin vielä vittuilemaan just SILLE portsarille pääsylipun hinnasta, eikä se edes hermostunut. Piti olla kuusi euroa, maksoikin kahdeksan. Huijausta.

Lauantaina päätettiin sitten mennä Kaarleen, säästettiin vissiin rahaa, tai sitten ei. Katsoin sitten kaksi keikkaa koko festareilla, sehän tekee 32,5 euroa per bändi, mutta olihan ne molemmat niin hyviä, että kannatti maksaa. SMG:n keikki oli parempi kuin Turussa ja yksi uusi biisikin kuultiin, aina ne vaan osuu ja uppoaa. PMMP:n aikana meistä otettiin valokuvia kun jammattiin, jos joku ne jostain lehdestä tai netistä bongaa saa ilmoittaa. Kalevan kuvaaja se ei ainakaan kuulemma ollut, kertoi Nenna.

Nyt yritän palata takaisin maanpinnalle jostain leijumasta. Aivot alkaa toimia ehkä keskiviikkona. On taas paljon uusia muistoja talvi-iltojen teehetkiin. Kiitos itse kullekin, varsinkin sille yhdelle ainoalle, joka tätä lukee ;).